Despre noi

Centrul Medical Sanovital este o organizatie privata de asistenta medicala. Ne-am setat ca scop acordarea de servicii medicale la preturi accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii managementului Centrului Medical Sanovital in interactiunea cu pacientii.

De la infiintarea sa in anul 2002 si pana in prezent Centrul Medical Sanovital a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cei mai de incredere furnizori de servicii medicale din orasul Pitesti.

In cei aproape 20 ani de existenta, Centrul Medical Sanovital a furnizat consultatii si investigatii clinice (ginecologie, endocrinologie, urologie), analize de laborator (analize mediale), medicina muncii si medicina de familie. Totul la cele mai inalte standard de calitate si la cele mai bune preturi.

Analizele medicale pot fi efectuate si in regim decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Centrul Medical Sanovital fiind unul din liderii pe acestui segment in judetul Arges.

Datorita serviciilor medicale pe care le furnizam, vrem sa construim o relatie pe termen lung cu pacientii nostrii prin oferirea unor planuri personalizate pentru monitorizarea starii de sanatate, in prezent deservind peste 10.000 pacienti pe an.

Centrul Medical Sanovital se afla intr-un proces continuu de investitii in aparatura de ultima generatie. Ne canalizam eforturile pentru acoperirea tuturor cerintelor in ceea ce priveste intreaga gama de analize medicale. Centrul Medical Sanovital efectueaza o gama de peste 600 de tipuri analize medicale.

Insa investitiile continue in aparatura medicala si echipamente de laborator moderne si performante nu inseamna tot intr-o organizatie medicala. Punem foarte mare pret pe echipa noastra de specialisti. Pe oameni! De la medic si pana la asistenti ne preocupa ca pacientul nostru nu doar sa se simta in siguranta ci chiar sa si fie in siguranta in cadrul clinicii noastre.

Centrul Medical Sanovital detine urmatoarele avantaje competitive:

  • sistem informatic integrat – permite pastrarea confidentiala a datelor, minimizarea erorii umane si reducerea perioadei de eliberare a rezultatelor;
  • proiectarea, implementarea si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii duce la cesterea continua a capacitatii si serviciilor oferite.

Dispunem de o echipa medicala cu experienta, motivata, formata din peste 20 de specialisti (medici, biologi, biochimisti, chimisti, asistenti de laborator), ce isi dedica fiecare zi pacientilor, cu profesionalism si atentie. Pentru ca ne mandrim sa fim oameni calzi, reali, nu doar tehnica medicala!

Misiune, Viziune, Valori

  • Misiunea noastra este de a oferi zilnic servicii medicale accesibile oricarui buzunar si la cele mai inalte standarde de calitate.
  • Viziunea noastra este de a oferi o grija deosebita fiecarui pacient in parte prin grija pe care i-o acordam.
  • Valorile dupa care ne ghidam activitatea sunt: siguranta, grija, accesbilitatea, disponibilitatea si eficienta.

Centrul Medial Sanovital – oameni reali, calzi, aproape de dumneavoastra!