Servicii medicale

Serviciile medicale ale SANOVITAL beneficiază de certificări de calitate care fac aproape inutile orice alte comentarii:

Standardul ISO 9001/2000 în raport cu care se confirmă existenţa unui sistem de management al calităţii, o garantare a competenţei de a realiza produse şi servicii care aduc satisfacţii directe şi/sau indirecte tuturor celor interesaţi.

Standardul SR EN ISO 15189/2013 certifică atât competenţa, cât şi calitatea laboratoarelor medicale. Obţinerea acestei certificări garantează faptul că serviciile SANOVITAL sunt astfel proiectate încât să îndeplinească nevoile pacienţilor, asigurându-se, totodată, condiţii optime de lucru şi mediu pentru spaţiul de desfăşurare al activităţii, dotări, spaţii de depozitare, sisteme de comunicare.

Cele două standard amintite anterior sunt completate de un angajament ferm al personalului SANOVITAL de a respecta drepturile pacientului, de a păstra secretul medical şi de a manifesta deschidere şi transparenţă în relaţia cu pacienţii.

In cadrul Centrului Medical Sanovital puteti beneficia de urmatoarele servicii medicale:

Analize Paraclinice

In cadrul Centrului Medical Sanovital iti oferim posibilitatea de a efectua o gama larga de analize paraclinice complexe si cu o acuratete foarte mare, la recomandarea medicului sau la cererea dvs. Acuratetea deosebita a analzelor efectuate in cadrul centrului nostru ne recomanda ca o alegere excelenta pentru investigatii detaliate

Medicina Muncii

De la investigatii medicale specifice pana la intocmirea dosarului medical cerut de legislatia in vigoare, Centrul Medical Sanovital va sta la dispozitie cu servicii complete

Endocrinologie

Endocrinologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul bolilor glandelor endocrine, ştiinta care studiază fiziologia şi patologia hormonilor şi pe cele ale organelor care îi produc, glandele endocrine, precum şi tratamentul acestei patologii. In cadrul centrului nostru sunt investigate afectiuni tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale si tulburarile metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia). Specialistii nostri va stau la dispozitie cu drag, punand intreaga experienta la dispozitia dvs si a sanatatii dvs

Ginecologie

De la investigatii ginecologice de rutina si pana la investigatii amanuntite, specialistii nostru va stau la dispozitie cu o larga experienta, sustinuta de o aparatura deosebit de avansata ce face posibila identificarea unor conditii subtile, facand posibila stabilirea unui diagnostic precoce, in timp util si in mod eficient.